editorial

Ferestre de nota 10

 

3 puncte – Materia primă
1 punct – Profilul. Utilizăm în procesul de fabricaţie profile Salamander, extrudate şi înfoliate în Germania, în inima Bavariei. Armătura din oţel zincat de minim 1,5 – 3 mm.
1 punct – Feroneria. Maco MultiMatic, fabricată exclusiv în Austria, configurată pe fereastra1 cu un nivel de echipare cu toate opţionalele incluse: ridicător de canat, piese acţionare eronată, microventilaţie, blocatori siguranţă etc.
1 punct – Geamul termoizolant. Sticla Saint-Gobain, sigilanţi Koemmerling, prelucrate pe linii complet automatizate cu vidare de gaz argon.

3 puncte – Prelucrarea
Calitatea unei ferestre este dată atât de materiile prime, cât şi de o prelucrare conform standardelor. Oricine alege produsele marca fereastra1, are garantată tehnologia de vârf, precum şi toate avantajele pe care le conferă o marcă de prestigiu – Salamander.
Erorile de fabricaţie sunt greu de evitat când se lucrează manual. Noi am evitat asemenea riscuri şi preferăm să lucrăm automatizat. Cu precizie germană!
Lista dotării tehnologice include centrul de debitare Rotox , centrul de prelucrare Rotox (primele în zona Moldovei), linie automată de sudură la 4 capete cu limitarea cordonului de sudură la 0,2 mm, debavurare control numeric 4 axe Stuertz s.a.

3 puncte – Montajul
Realizat de profesionişti cu experienţă, cu scule şi accesorii atent selecţionate după o reţetă de succes. Profesionalism şi promptitudine garantate!

1 punct – Factorul extern
Aici ne referim în primul rând la condiţiile climatice de montaj şi livrare. Dacă alţii se laudă cu decenii de existenţă, noi susţinem că dispunem de decenii de know-how şi experienţă.
Din dorinţa de a oferi ce e mai bun, nu am încercat să “reinventăm roata”. Am ales atent, de la fiecare partener sau concurent, ce era mai bun. În căutarea perfecţiunii, ne-am descoperit o pasiune. O pasiune insuflată, copil fiind, de bunicul meu. Astfel, timpurile vitregi în care se aleargă după rezultate financiare, ne-au surprins fabricând ferestre. Din pasiune.

Bogdan Roman
Director general Metropolis SRL – fereastra1.ro
br@fereastra1.ro