Geamul termoizolant

 

„Soarele este astrul care lumineaza intreaga viata. Ar trebui utilizat ca atare in proiectarea oricarei case”. (F.L. Wright)

Legătura cu exteriorul: siguranţă, confort şi intimitate.
Diferite tipuri de sticlă sunt disponibile, în functie de priorităţile tale.
fereastra1 este echipată în standard cu geam termoizolant LowE (emisivitate redusă).

Spaţiul dintre cele două foi de sticlă este umplut cu un gaz inert (Argon) folosind o tehnologie automatizată care izolează ermetic şi garantează o concentraţie a Argonului de minim 90%.
Cele două foi de sticlă sunt separate printr-o baghetă metalică umplută cu silicagel (granule care au proprietatea de a absorbi umiditatea).
Pentru o performanţă termică sporită, bagheta despărţitoare dintre cele două foi de sticlă este îndoită (nu se folosesc conectori pentru îmbinarea la colţuri). Foile de sticlă au în mod obişnuit grosime de 4 sau 6mm, dar în funcţie de aplicabilitate se poate opta pentru o altă grosime. Cu cât foaia de sticlă este mai groasă, cu atât oferă o performanţă sporită din punct de vedere al izolaţiei fonice.
Geamul termoizolant poate fi dublu (24 mm), triplu (cu 3 foi de sticlă, de 40 mm sau 52 mm) şi cvadruplu (cu 4 foi de sticlă, de 60 mm).

fereastra1 şi uşile noastre pot fi echipate cu diverse tipuri de sticlă, cu proprietăţi şi modele diverse, de la sticlă de joasă emisivitate (Low-e), până la sticla antiefracţie şi sticlă cu control solar, cea mai nouă inovaţie în domeniu.

Tipuri de sticlă:
– sticlă float, Low-e (joasă emisivitate) şi Planitherm 4S (4 anotimpuri);
– sticlă ornament (diverse modele, disponibile pentru vizualizare în showroom-uri);
– geam antiefracţie (Connex 331, 442, securizat sau antiglont).

Consultanţii noştri îţi stau la dispoziţie pentru personalizarea soluţiei.

Baghete disponibile pentru geamul termoizolant
geam 1 Baghetele distanţier îndoibilă din aluminiu, electrosudate, sunt utilizate pentru distanţarea foliilor de sticlă ale geamului izolant, şi sunt disponibile într-o gamă largă de dimensiuni şi culori (metalice, culoarea lemnului sau culori conform paletarului RAL: Aluminiu, Argintiu, Auriu, Maro închis, Alb RAL 9016, Negru RAL 9005, Bronze, Bronze antique, Argintiu).
Bagheta Thermix este o baghetă distanţier din plastic cu inserţie de oţel, cu transfer scăzut de energie, disponibilă în 6 culori standard.
Principalele avantaje faţă de bagheta distanţier clasică din aluminiu sunt:
– bariera termică încorporată, reducându-se semnificativ posibilitatea apariţiei condensului pe marginea geamului;
– aspect estetic placut;
– tehnologie nouă – bagheta îndoibilă.
geam 2
Avantaje baghetă indoibilă:
– etanşeitate ridicată, reducând pierderea de gaz nobil;
– eliminarea conectorilor din plastic;
– aderenţa ridicată la materialul de sigilare primară;
– posibilitate de confecţionare de forme variate de baghetă îndoibilă (oval, trapez, triunghi)
– certificare CE conform SR EN 1279-5:2005. Sticlă pentru constructii. Elemente de vitraje izolante. Partea 5: Evaluarea conformităţii.
Accesoriile pentru bagheta Thermix (piesele de racordare, dopurile de gaz) concepute special, crează o conexiune perfectă şi sigură.